Femeie găsită carbonizată într-o casă mistuită de foc, la Comișani, Dâmbovița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au găsit o femeie carbonizată într-o casă suprinsă de un incendiu, iar o altă persoană a suferit un atac de panică. Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul s-a produs, joi, 25 august, în comuna dâmbovițeană Comișani.

Femeie găsită carbonizată, în urma unui incendiu. FOTO ISU Dâmbovița
Femeie găsită carbonizată, în urma unui incendiu. FOTO ISU Dâmbovița

Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în Comișani. Din păcate însă, pompierii au găsit o femeie carbonizată printre ruinele casei.

„La locul indicat pompierii au constatat că incendiul se manifesta la o anexă și la acoperișul casei. În scurt timp incendiul a fost localizat. Acesta a afectat o suprafață de cca. 50 mp. În anexă a fost găsită o victimă, carbonizată. O altă persoană a suferit un atac de panică și a fost preluată de echipajul SMURD Târgoviște și a fost transportată la UPU Târgoviște“, transmite ISU Dâmbovița.

Avertimentul ISU: val de căldură până duminică

Un val de căldură se va menține până duminică, 28 august, în județul Dâmbovița.

Conform atenționării meteorologice, vineri, sâmbătă și duminică (26, 27, 28 august), valul de căldură va persista pe arii restrânse în zonele de câmpie va fi caniculă, disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime se vor situa între 32 și 36 grade Celsius.

„Evitaţi aglomeraţiile, expunerea la soare, efortul fizic intens între orele 11.00-18.00, păstraţi legătura cu persoanele în vârstă din familia dumneavoastră, interesați-vă de starea de sănătate a acestora şi oferiţi-le asistenţă la nevoie, nu lăsaţi copiii sau animalele de companie singuri/singure în autoturisme, beți suficientă apă pentru a vă hidrata și evitați expunerea prelungită la soare. În perioadele caniculare și de secetă prelungită folosirea focului deschis pentru arderea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă”, se arată într-un comunicat al ISU Dâmbovița.

Luni şi marţi (29 şi 30 august), valul de căldură se va restrânge spre regiunile estice şi sud-estice, iar instabilitatea atmosferică se va accentua treptat începând din vestul ţării.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite