Două mașini făcute scrum lângă o școală din Târgoviște. O persoană a suferit un atac de panică VIDEO

0
Publicat:

Două mașini din Târgoviște s-au făcut scrum într-un incendiu izbucnit marți, 4 octombrie, la una dintre ele. Autoturismele erau parcate în spatele unei școli. Pompierii au intervenit rapid, dar nu au salvat mare lucru.

Cele două mașini afectate de incendiu SURSA ISU Dâmbovița
Cele două mașini afectate de incendiu SURSA ISU Dâmbovița

Deocamdată nu se cunoaște cauza exactă a izbucnirii acestui incendiu la două masini parcate, însă, cel mai probabil, este vorba de un scurtcircuit.

Cele două mașini care s-au făcut scrum se aflau în parcarea de lângă Școala Smaranda Gheorghiu din Târgoviște. Detașamentul de Pompieri Târgoviște a intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. O persoană a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale.

„S-a intervenit în cazul unui incendiu izbucnit la două autoturisme în municipiul Târgoviște, Calea Domnească. A acționat Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Focul a fost localizat rapid de pompieri și s-a acționat pentru lichidarea acestuia. O persoană a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”, a precizat ISU Dâmbovița, într-un comunicat de presă.

Cele două autoturisme s-au făcut scrum. FOTO C.S
Cele două autoturisme s-au făcut scrum. FOTO C.S
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite