Cerere de ultim moment depusă de rudele româncei omorâte, tranșate și aruncate pe câmp de un turc. Ce au cerut judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul acuzat de uciderea Mirelei, femeia omorâtă, tranșată și ascunsă în saci, pe un câmp din Dâmbovița, din apropierea Autostrăzii București-Pitești, ar putea primi o pedeapsă mai mare.

FOTO Mirela, femeie omorâtă de un cetățean turc
FOTO Mirela, femeie omorâtă de un cetățean turc

Cățeanul turc a spus că o iubea mult pe Mirela Bîtfoi, dar simțea că îl folosește pentru bani, iar asta l-a scos din sărite. Tocmai pe asta se bazează și familia victimei, care vrea o pedeapsă mai mare pentru criminal. Se aduce în discuție chiar „violența în familie”, care i-ar aduce câțiva ani în plus la pedeapsă bărbatului.

Având în vedere faptul că între cetățean turc care a ucis-o pe Mirela și aceasta exista o relație de concubinaj, a fost depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o cerere de schimbare a încadrării faptei cu raportare la violența în familie ceea ce în mod normal după admitere, ar trebui să ducă la creșterea posibilei pedepse în zona limitei speciale cu ¼ respectiv echivalentul omorului calificat adică pedeapsă până la un maxim de 25 de ani”, a anunțat avocatul Adrian Cuculis.

Cetățeanul turc suspectat de crimă. FOTO Digi24
Cetățeanul turc suspectat de crimă. FOTO Digi24

În momentul de față fapta este încadrată că omor simplu ceea ce ar putea să fie pedepsit cu un maxim de 20 de ani.

Bărbatul a povestit că femeia folosea banii de la el pentru jocuri de noroc. De la o sală de jocuri a luat-o și în ultima zi, de unde au mers la el acasă. Acolo a început un scandal monstru din cauza banilor.

Nervos peste măsură, bărbatul a bătut-o până a lăsat-o fără suflare. Apoi a scăpat de cadavru. A ambalat corpul în saci și l-a abandonat pe un câmp de lângă autostradă. Abia apoi s-a întors acasă să facă curățenie. Nu știa că asta îl va da de gol în fața procurorilor.

„Deși locuința inculpatului este una extrem de dezordonată, singurul loc foarte curat, izbitor, prin comparație cu restul locuinței este baia. Inculpatul a spălat inclusiv pereții. Deținea o cantitate impresionantă de materiale de curățenie la domiciliu. Cel mai important este faptul că pe o pungă de plastic transparentă au fost identificate urme de sânge care s-au dovedit a conține profilul genetic al victimei”, spun procurorii, citați de Digi24.

Cea care a anunțat dispariția femeii a fost sora victimei, pe care bărbatul o evita. „Inculpatul nu a mai comunicat cu sora victimei, deși frecvența apelurilor lui către ea până la data comiterii faptei era foarte mare. I-a restituit surorii buletinul. Când i-a înmânat buletinul, acesta era înfășurat într-un șervețel”, se arată în referat.

„L-am întrebat dacă a dorit să facă rău și a spus că nu a dorit să facă acest lucru, dar s-a pierdut și-a ieșit din fire. Regretă, îi pare foarte rău, chiar îi dau lacrimile când apucă să spună de ea, a plăcut-o ca prietenă, atunci când a ajuns la această descriere el a plâns. Anchetatorii au ridicat și arma crimei, care este un scaun“, a spus avocatul Grigore Marian.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite