Crima de pe Autostrada București-Pitești pas cu pas. Suspectul a dezvăluit cum a ucis-o pe femeie VIDEO

0
Publicat:

Suspectul acuzat de uciderea femeii al cărei cadavru a fost găsit dezmembrat în apropiere de Autostrada București-Pitești a recunoscut în lacrimi cum a procedat.

Suspectul crimei Captură Digi24
Suspectul crimei Captură Digi24

Cetățeanul turc a spus că o iubea mult pe Mirela Bîtfoi, dar simțea că îl folosește pentru bani, iar asta l-a scos din sărite. Dus la locul faptei pentru reconstituire, el le-a explicat anchetatorilor pas cu pas cum a comis crima, apoi au mers pe câmpul de lângă autostradă, unde a fost aruncat cadavrul.

Bărbatul a povestit că femeia folosea banii de la el pentru jocuri de noroc. De la o sală de jocuri a luat-o și în ultima zi, de unde au mers la el acasă. Acolo a început un scandal monstru din cauza banilor. Nervos peste măsură, bărbatul a bătut-o până a lăsat-o fără suflare. Apoi a scăpat de cadavru. A ambalat corpul în saci și l-a abandonat pe un câmp de lângă autostradă. Abia apoi s-a întors acasă să facă curățenie. Nu știa că asta îl va da de gol în fața procurorilor.

„Deși locuința inculpatului este una extrem de dezordonată, singurul loc foarte curat, izbitor, prin comparație cu restul locuinței este baia. Inculpatul a spălat inclusiv pereții. Deținea o cantitate impresionantă de materiale de curățenie la domiciliu. Cel mai important este faptul că pe o pungă de plastic transparentă au fost identificate urme de sânge care s-au dovedit a conține profilul genetic al victimei”, spun procurorii, citați de Digi24.

Cea care a anunțat dispariția femeii a fost sora victimei, pe care bărbatul o evita. „Inculpatul nu a mai comunicat cu sora victimei, deși frecvența apelurilor lui către ea până la data comiterii faptei era foarte mare. I-a restituit surorii buletinul. Când i-a înmânat buletinul, acesta era înfășurat într-un șervețel”, se arată în referat.

„L-am întrebat dacă a dorit să facă rău și a spus că nu a dorit să facă acest lucru, dar s-a pierdut și-a ieșit din fire. Regretă, îi pare foarte rău, chiar îi dau lacrimile când apucă să spună de ea, a plăcut-o ca prietenă, atunci când a ajuns la această descriere el a plâns. Anchetatorii au ridicat și arma crimei, care este un scaun“, a spus avocatul Grigore Marian.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite