Cazul femeii tranșate, al cărei cadavru a fost găsit pe câmp. Ce au descoperit anchetatorii în casa suspectului de crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul anchetei care vizează cadavrul tranșat al unei femei, Mirela Bîtfoi, găsit în saci de plastic, pe un câmp, în apropierea autostrăzii București-Pitești s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor. În casa suspectului s-au găsit probe compromițătoare.

Cadavrul a fost găsit pe câmp. FOTO captură video Observator News
Cadavrul a fost găsit pe câmp. FOTO captură video Observator News

În casa cetățeanului turc de 64 de ani a fost găsit ADN-ul victimei, dar și o sârmă cu care ar fi fost legată victima, de 38 de ani, conform Antena 3 CNN. 

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc în locuința turcului. După ce a omorât-o pe Mirela, suspectul i-ar fi transportat cadavrul până pe autostrada București-Pitești, în zona kilometrului 62.

Femeia ar fi fost tranșată, iar bucăți din corpul ei ar fi fost mâncare sau împrăștiate pe câmp de animalele sălbatice.

„Era într-un sac de folie, după un sac de rafie și peste erau puse crengi. Am primit informația că s-au găsit încă o mână și un picior. (Victima n.red) nu este de la noi. Din surse externe, ar putea fi din județul Argeș”, a declarat Iulian Costache, primarul comunei Uliești.  

Individul, stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcții şi tâmplărie. A fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, când femeia ar fi murit în condiții misterioase.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite