Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

0
Publicat:

Procurorii au început urmărirea penală pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii găsite tranșată în apropiere de autostrada Bucureşti-Piteşti, potrivit Antena 3 CNN. Bărbatul este acuzat de omor și profanare de cadavre.

Bărbatul a fost audiat vineri. FOTO Captură Antena3 CNN
Bărbatul a fost audiat vineri. FOTO Captură Antena3 CNN

Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.

Cum au decurs audierile

Bărbatul acuzat de uciderea femeii al cărei cadavru a fost găsit dezmembrat în apropiere de Autostrada București-Pitești a fost dus vineri la audieri.

Toate datele anchetatorilor arată că el a comis crima, a tranşat cadavrul şi l-a transportat pe câmp.

Pe parcursul audierilor, turcul s-a prelevat de faptul că nu ştie bine limba română şi, după ce a primit un translator, a încercat să îi ducă pe procurori pe alte piste: a negat toate acuzațiile și a dat vina pe fostul iubit al femeii, spunând că el este cel care a ucis-o.

Potrivit unor surse, victima s-a dus în ziua de 6 martie la o sală de jocuri de noroc, fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

Mai apoi, femeia l-a sunat pe afaceristul turc și, de asemenea, pe sora sa, fără să-i spună însă unde se duce și cu cine se întâlnește.

Anchetatorii cred că femeia ar fi fost ucisă între orele 17 și 21, iar cadavrul ar fi fost aruncat pe marginea autostrăzii la ora 4 dimineața.

Mașina cetățeanului turc a fost surprinsă la acea oră pe traseul care duce pe autostrada București-Pitești.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite