Amendă uriașă pentru o femeie care creștea zeci de câini și de pisici, în condiții înfiorătoare VIDEO

0
0
Publicat:

O femeie din judeţul Dâmboviţa a fost amendată de poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor cu 12.000 de lei, după ce aceştia au găsit la locuinţa femeii 34 de câini şi pisici ţinuţi în condiţii improprii.

Zeci de animale crescute în condiții improprii, în Dâmbovița. FOTO Bianca Raluca / Facebook
Zeci de animale crescute în condiții improprii, în Dâmbovița. FOTO Bianca Raluca / Facebook

Autorităţile caută acum o fundaţie care să preia animalele şi să le asigure îngrijirea de care acestea au nevoie.

Verificările poliţiştilor de la Biroul Protecţia Animalelor Dâmboviţa s-au desfăşurat în localitatea Văcăreşti. La locuinţa unei femei în vârstă de 53 de ani, poliţiştii au găsit 17 câini şi 17 pisici.

Polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor s-au deplasat în localitatea Văcărești, unde, în locuința unei femei de 53 de ani, au identificat 34 de animale, respectiv 17 câini și 17 pisici. S-a constatat că proprietarul animalelor nu a respectat obligația de a asigura acestora, în funcție de nevoile etologice, specie, rasă, sex, vârstă și categorie, următoarele: un adăpost corespunzător, hrană și apă suficiente, îngrijire și atenție, precum și asistență medicală, motiv pentru care femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 12.000 de lei”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa.

În prezent, poliţiştii fac demersuri pentru identificarea unei asociaţii sau fundaţii căreia să i se încredinţeze animalele şi care să poată să le asigure îngrijire de care acestea au nevoie.

Un câine s-a aruncat de la etajul opt al blocului. Polițiștii, înfiorați de ce au găsit în locuință

Oamenii dintr-un cartier de blocuri au sunat la 112, în data de 14 martie 2024, pentru că au fost martorii unui eveniment straniu. Ei au relatat că au văzut un câine care ar fi sărit de la etajul opt.

Locatarii din cartierul Dallas din Vulcan (județul Hunedoara) au fost martorii unui eveniment tulburător. Un câine s-ar fi aruncat de la etajul opt al unui bloc de locuințe. Oamenii au sunat joi, 14 martie 2024, la Serviciul de Urgențe 112, iar polițiștii au răspuns sesizării.

„Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, au intervenit pe raza municipiului Vulcan, ca urmare a unei sesizări privind faptul că într-un apartament situat pe strada Mihai Eminescu, din localitate, un bărbat aplica rele tratamente față de șase câini și mai multe pisici. Sesizarea semnala și faptul că, înainte ca polițiștii să ajungă la fața locului, unul dintre câini a sărit pe fereastra apartamentului, situat la etajul al optulea, decedând”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt de al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite