Accident grav în Dâmbovița. Un șofer pierde controlul și intră direct într-un gard VIDEO

0
0

Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un gard. A fost nevoie de descarcerare, întrucât o femeie a rămas captivă între fiarele contorsionate.

Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe DN 72A Gheboieni, în județul Dâmbovița. Din primele date, se pare că un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, a părăsit partea carosabilă și s-a fi izbit de un gard.

În urma impactului, două persoane au fost rănite.

„S-a auzit bușitură, ceva puternic, am auzit din casă. Cred că trei persoane erau în mașină. Una era în ambulanță, una era încă în mașină când am ieșit eu și șoferul”, a povestit un martor.

Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului. FOTO. C.S.
Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului. FOTO. C.S.

A fost nevoie de descarcerare, întrucât o femeie a rămas captivă între fiarele contorsionate.

Garda de Pompieri Voinești a fost solicitată să intervină la un acc rutier, pe raza localității Gheboieni. Am găsit un auto intrat într-un gard, o persoană fără probleme deosebită era pe bancheta din spate. A fost extrasă”, a precizat plt. mj. Radu Dumitrescu, de la ISU Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului. FOTO. C.S.
Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului. FOTO. C.S.

Alt accident grav, pe DN 71

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită, sâmbătă, într-un accident pe DN 71, în localitatea dâmboviţeană Doiceşti, după o coliziune între un TIR şi un autoturism, informează ISU Dâmboviţa. 

"La locul accidentului au fost găsite trei victime, dintre care două încarcerate. Au fost demarate imediat manevrele de descarcerare ale celor două persoane prinse în autoturism, acestea fiind extrase în scurt timp şi predate echipajelor medicale. Toate victimele au fost găsite inconştiente. Pentru doi bărbaţi, pasageri în autoturism, a fost declarat decesul, iar a trei a victimă, un bărbat, a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte", precizează ISU Dâmboviţa, citat de Agerpres.

La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de intervenţie cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.Cazul rămâne în atenţia poliţiştilor.

"Poliţiştii efectuează cercetări urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", anunţă IPJ Dâmboviţa. 

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite