Accident cumplit pe DN 71, soldat cu doi morţi şi un rănit, după impactul dintre un autoturism şi un TIR

0
Publicat:

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită, sâmbătă, într-un accident pe DN 71, în localitatea dâmboviţeană Doiceşti, după o coliziune între un TIR şi un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

Accidentul s-a soldat cu doi morți și un rănit FOTO Arhivă ISU
Accidentul s-a soldat cu doi morți și un rănit FOTO Arhivă ISU

"La locul accidentului au fost găsite trei victime, dintre care două încarcerate. Au fost demarate imediat manevrele de descarcerare ale celor două persoane prinse în autoturism, acestea fiind extrase în scurt timp şi predate echipajelor medicale. Toate victimele au fost găsite inconştiente. Pentru doi bărbaţi, pasageri în autoturism, a fost declarat decesul, iar a trei a victimă, un bărbat, a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte", precizează ISU Dâmboviţa, citat de Agerpres.

La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de intervenţie cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.Cazul rămâne în atenţia poliţiştilor.

"Poliţiştii efectuează cercetări urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", anunţă IPJ Dâmboviţa. 

Tragedie și la Târgu Jiu

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă, 3 decembrie, în Târgu Jiu, acolo unde o ambulanță s-a făcut zob în urma impactului cu un camion. Salvarea era în misiune, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. 

Conform ultimelor informații furnizate de autorități, pacientul din ambulanța implicată în accident a murit. Starea asistentei medicale, rănită în impact, este în continuare gravă.

Accidentul cumplit a avut loc, sâmbătă, 3 decembrie, într-un sens giratoriu din municipiul Târgu Jiu. Din primele informații, șoferul camionului de mare tonaj nu ar fi auzit ambulanța și a oprit brusc în intersecție.

Când au ajuns la fața locului, militarii de la ISU l-au găsit pe șoferul ambulanței, în bărbat de 54 de ani, conștient, dar încarcerat. Asistenta, de 42 de ani, se afla în stare gravă, iar pacientul, de 61 de ani, suferise un traumatism toracic. Toate victimele au fost transportate la UPU Târgu Jiu, iar ulterior asistenta a fost preluată de un elipoter SMURD și dusă la spitalul din Craiova.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite