UPDATE Grav accident la Târgu Jiu, o ambulanță s-a făcut zob. Unul dintre răniți a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulație a avut loc în Târgu Jiu, acolo unde o ambulanță s-a făcut zob în urma impactului cu un camion. Salvarea era în misiune, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Asistenta și pacientul au fost răniți.

UPDATE. Conform ultimelor informații furnizate de autorități, pacientul din ambulanța implicată în accident a murit. Starea asistentei medicale, rănită în impact, este în continuare gravă.

Accidentul a avut loc într-un sens giratoriu FOTO ISU Gorj
Accidentul a avut loc într-un sens giratoriu FOTO ISU Gorj

Accidentul cumplit a avut loc, sâmbătă, 3 decembrie, într-un sens giratoriu din municipiul Târgu Jiu. Din primele informații, șoferul camionului de mare tonaj nu ar fi auzit ambulanța și a oprit brusc în intersecție.

Toți cei trei răniți din salvare au fost preluați de echipajele medicale și transportate către spital. Când au ajuns la fața locului, militarii de la ISU l-au găsit pe șoferul ambulanței, în bârabat de 54 de ani, conștient, dar încarcerat. Asistenta, de 42 de ani, se afla în stare gravă, iar pacientul, de 61 de ani, suferise un traumatism toracic. Toate victimele au fost transportate la UPU Târgu Jiu, iar ulterior asistenta a fost preluată de un elipoter SMURD și dusă la spitalul din Craiova.

Accident mortal provocat de un slovac

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Recent, un teribil accident a avut loc la Satu Mare. Autovehiculul condus de un cetăţean slovac care ar fi accidentat mortal un bărbat pe drumul naţional DN 19A, între localităţile Satu Mare şi Dorolţ, a fost descoperit abandonat în Bratislava, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, conform Agerpres.

 „Poliţiştii slovaci au identificat pe raza oraşului Bratislava autovehiculul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier în cauză. Autovehiculul prezintă avarii ce sunt susceptibile a proveni din accident, acesta fiind găsit abandonat şi, ulterior, ridicat în vederea efectuării unei expertize criminalistice. În prezent, în urma administrării probatoriului, poliţiştii au reuşit să afle identitatea conducătorului auto implicat, iar cercetările continuă pentru depistarea acestuia", precizează IPJ Satu Mare. 

Conform poliţiştilor, pe  7 noiembrie, în jurul orei 20.30, un bărbat de 58 de ani, cetăţean slovac, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe direcţia de mers Satu Mare-Petea, a accidentat mortal un bărbat de 43 de ani, domiciliat în localitatea Dara care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă.  Ulterior, șoferul vinovat a părăsit România.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite