Un elev a pus pe jar polițiștii din Suceava. A furat o mașină și a fost urmărit prin jumătate de oraș

0
Publicat:

Un adolescent, elev la un colegiu din Rădăuți (Suceava), a furat o mașină de livrări ca să se distreze și a fost urmărit pe mai multe străzi din Suceava de către polițiști. Când a fost prins, a recunoscut că în aceeași zi furase o altă mașină lăsată cu cheile în contact.

Momentul când polițiștii l-au prins pe elevul teribilist FOTO captură video
Momentul când polițiștii l-au prins pe elevul teribilist FOTO captură video

Un incident ce se putea solda cu un grav accident rutier a avut loc miercuri, 14 februarie 2024, în municipiul Suceava. Un adolescent de 17 ani din Rădăuți a observat că un livrator de mânare a lăsat cheile în contact în mașina de livrări, iar motorul era pornit.

Mașina era parcată chiar în fața restaurantului. Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri, s-a urcat în mașină și a plecat la plimbare. Angajații fast-foodului au observat că mașina pleacă din fața societății și au alertat imediat Poliția.

Pe urmele adolescentului au plecat mai multe echipaje de poliție, iar după o urmărire pe mai multe străzi din zona centrală s-a reușit blocarea autoturismului în fața Primăriei Suceava.

Aventura nu s-a terminat însă aici, pentru că hoțul a abandonat mașina și a fugit pe jos aproape un kilometru, în încercarea de a scăpa de polițiști.

A fost prins în zona Spitalului Județean Suceava. Oamenii legii au stabilit că hoțul este un adolescent de 17 ani, din Milișăuți, elev al unui colegiu din Rădăuți.

Polițiștii au blocat în trafic mașina condusă de adolescent FOTO captură video
Polițiștii au blocat în trafic mașina condusă de adolescent FOTO captură video

Șoferul de ocazie a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero. Pe numele său va fi deschis dosar penal pentru furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

De amintit este că, în timpul audierilor la Poliție, adolescentul le-a spus anchetatorilor că în aceeași zi furase o altă mașină din Suceava, folosind același mod de operare. A observat autovehiculul cu cheile in contact și a plecat la plimbare cu mașina.

Proprietarul a reclamat imediat furtul la Poliție, iar mașina a fost găsită câteva ore mai târziu pe o stradă din Suceava, unde elevul o abandonase.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite