Panică într-un supermarket din Rădăuți când s-a declanșat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat

0
Publicat:

Sute de persoane s-au autoevacuat duminică, 31 martie 2024, când alarma de incendiu s-a declanșat într-un supermarket din Rădăuți, județul Suceava. Pompierii au intervenit la fața locului și au descoperit cauza declanșării alarmei de incendiu.

Supermarketul din Suceava a fost evacuat în siguranță  FOTO Shuterstock
Supermarketul din Suceava a fost evacuat în siguranță FOTO Shuterstock

Duminică, 31 martie 2024, în jurul orei 16.30, s-a declanșat alarma de incendiu a unui supermarket din municipiul Rădăuți.

Personalul din magazin și clienții aflați la cumpărături s-au autoevacuat în siguranță. În total, este vorba de aproximativ 220 de persoane. Pompierii au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„În misiunea de recunoaștere, militarii, împreună cu responsabilul magazinului, au identificat o defecțiune la o rețea cu apă sub presiune. Aceasta a provocat o inundație în magazia supermarketului, declanșând și alarma de incendiu", au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Pompierii au monitorizat o perioadă zona afectată, iar responsabilul magazinului a luat măsuri pentru ca defecțiunea să fie remediată. Nicio persoană nu a fost rănită.

Tavanul unui supermarket din București s-a prăbușit peste clienți

O femeie de 70 de ani din Capitală a ajuns la spital după ce peste ea s-a prăbușit o bucată din tavanul unui supermarket. Incidentul a avut loc pe 28 martie 2024, pe strada Liviu Rebreanu. La fața locului au fost trimiși salvatorii ISU.

„La un supermarket s-a desprins o bucată de tavan de aproximativ 2 metri pătrați, care a căzut peste o persoană. Victima (femeie, 70 ani) a fost preluată de un echipaj medical, în stare de constiență, ulterior fiind transportată la Spitalul Pantelimon, cu traumatisme minore. Am intervenit cu două autospeciale de stingere, respectiv un echipaj medical în sprijin”, au precizat reprezentanții ISU București.

Celelalte 10 persoane care se aflau în magazin au ieșit din interior fără probleme, iar imobilul a fost ulterior închis până la remedierea problemelor apărute la tavanul clădirii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite