Un militar de la ISU Suceava s-a sinucis în mașina personală, în apropierea blocului unde locuiește

0
Publicat:

Un subofițer ISU Suceava din cadrul Gărzii de Intervenție Gura Humorului a fost găsit mort, joi, 21 martie, în mașina personală parcată pe strada Alexandru cel Bun din Suceava. Anchetatorii suspectează că a înghițit mai multe medicamente.

Subofițerul a fost găsit decedat în mașina personală FOTO arhivă Adevărul
Subofițerul a fost găsit decedat în mașina personală FOTO arhivă Adevărul

Soția subofițerului de la ISU Suceava a alertat poliția joi, 21 martie, după ce a ajuns acasă și a observat lipsa soțului, a medicamentelor cu care se pare că acesta se trata de depresie și a mașinii personale.

Polițiștii suceveni l-au găsit la scurt timp pe bancheta din spate a mașinii sale, parcată în apropierea blocului unde locuia. Avea o leziune în zona pieptului, pe care și-ar fi provocat-o cu un cuțit, dar se pare că ar fi luat mai multe medicamente care i-au adus sfârșitul.

Polițiștii au deschis ușa mașinii, iar medicii au încercat să îl resusciteze, dar nu au reușit. La muncă, subofițerul era cunoscut ca un angajat exemplar, care nu a provocat niciodată vreo problemă.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, care va stabili cu exactitate cauza morții. Cazul a fost preluat de Parchetul Miliar Iași.

Găsit spânzurat în debara de soție

Un alt pompier și-a pus capăt zilelelor la Alexandria în 2018. Un pompier în vârstă de 33 de ani din cadrul Detaşamentului Alexandria al ISU Teleorman s-a sinucis.  

Pompierul în vârstă de 33 de ani şi-a pus capăt zilelor în apartamentul în care locuia împreună cu soţia. S-a spânzurat în debara, iar trupul neînsufleţit a fost găsit chiar de soţie care a sunat la 112. 

Gestul militarului a şocat familia şi apropiaţii. Nu se cunosc nici acum motivele care l-ar fi împins pe pompierul de 33 de ani să-şi ia viaţa.

Lucra în cadrul ISU „A.D.Ghica” din anul 2006, iar în activitatea derulată avea rezultate bune şi foarte bune, potrivit maiorului Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Și în acest caz ancheta a fost preluată de Parchetul Militar.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite