O mamă din Suceava care și-a violat copiii minori a fost condamnată la 7 ani de închisoare. Ce acuzații i se aduc

0
Publicat:

O femeie din Suceava, mamă a doi copii de 5 și 9 ani, a fost condamnată la 7 ani de închisoare de magistrații din Rădăuți. Ea este acuzată că și-a violat propriii copii și i-a trimis la cerșit.

Copiii sunt, de multe ori, victime ale propriilor părinți Arhivă Adevărul
Copiii sunt, de multe ori, victime ale propriilor părinți Arhivă Adevărul

Mai mult, spun anchetatorii, mama și-ar fi constrâns copiii să participe la acte sexuale, scrie Monitorul de Suceava. Faptele abominabile au avut loc în perioada 2018 - septembrie 2020. Potrivit anchetatorilor, mama l-ar fi bătut de mai multe ori pe fiul său, pe care l-ar fi trimis, în mod constant, pe străzi, să cerșească.

Mai mult decât atât, mama și-ar fi constrâns fiul să întrețină cel puțin un raport sexual oral cu ea. În ceea ce o privește pe copila de 9 ani, pe lângă faptul că era trimisă la cerșit, minora era obligată constant să-și privească mama în timp ce aceasta întreținea relații sexuale cu diferiți bărbați.

„Minora a fost expusă în mod repetat unor gesturi/acte cu tentă și de natură sexuală, posibil și abuzuri sexuale sub forma agresiunii sexuale, prin aceste tratamente și comportamente abuzive de natură fizică și sexuală, având în vedere contextual familial de comitere, creând o stare de pericol ce a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copilului din punct de vedere fizic, intelectual și moral“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Femeia este în arest de pe 8 iunie 2023, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au adunat suficient probatoriu pentru a solicita arestarea preventivă a inculpatei.

Zilele trecute, Judecătoria Rădăuți a dat și verdictul în acest dosar: 7 ani de închisoare cu executare pentru viol și exploatare prin cerșetorie. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Încă din vară, cei doi frați de 5 și 9 ani se află în grija unei familii de asistenți maternali profesioniști și beneficiază de consiliere psihologică. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite