„Puff Daddy“, acuzat de viol și abuzuri fizice, într-un proces intentat de fosta sa parteneră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sean Combs este acuzat de Cassie, cântăreață de R&B și fostă parteneră a artistului, de viol și abuzuri în formă continuată într-un proces care a debutat joi, în fața unui tribunal federal, conform NewYorkTimes.

Artistul Sean Combs (Puff Daddy) in costum alb
Sean Combs (Puff Daddy) . Foto: Arhiva Adevărul

În procesul depus la Curtea Federală Districtuală din Manhattan, Cassie, al cărei nume real este Casandra Ventura - și care a fost mult timp partenera sentimentală a lui Sean Combs - spune că, la scurt timp după ce l-a cunoscut în 2005, când avea 19 ani, acesta a început un model de control și abuz care includea consumul de droguri, bătăi și forțarea ei să facă sex cu o succesiune de bărbați prostituați, în timp ce el filma întâlnirile. În 2018, se spune în proces, aproape de sfârșitul relației lor, Combs a intrat cu forța în casa ei și a violat-o.

"După ani de tăcere și întuneric", a declarat Ventura Casandra într-un comunicat, "sunt în sfârșit pregătită să îmi spun povestea și să vorbesc în numele meu și în beneficiul altor femei care se confruntă cu violența și abuzul în relațiile lor".

Avocații celor două părți se contrazic

În replică, un avocat al artistului, Ben Brafman, a declarat: "Domnul Combs neagă cu vehemență aceste acuzații ofensatoare și scandaloase. În ultimele șase luni, clientul meu a fost supus cererii insistente, din partea doamnei Ventura, a unei sume în valoare de 30 de milioane de dolari, totul sub amenințarea că, dacă nu primește acești bani, va scrie o carte defăimătoare despre relația lor. Cererea a fost respinsă și catalogată de clientul meu, fără echivoc, ca fiind un șantaj flagrant. În ciuda retragerii amenințării inițiale, doamna Ventura a recurs acum la depunerea unui proces plin de minciuni nefondate și scandaloase, cu scopul de a păta reputația domnului Combs și de a-și apropia avantaje ilicite"

Douglas Wigdor, un avocat al dnei Ventura, a declarat că părțile au vorbit înainte de a fi intentat procesul. "Sean Combs i-a oferit doamnei Ventura opt cifre pentru a o reduce la tăcere și pentru a împiedica depunerea acestui proces", a spus el. "Ea i-a respins propunerea".

Procesele de hârțuire sexuală intentate vedetelor sunt la ordinea zilei în SUA

Cazul doamnei Ventura este cel mai recent dintr-o serie de procese civile pentru agresiune sexuală, procese intentate, de curând, împotriva unor bărbați proeminenți din industria muzicală, printre care Steven Tyler de la Aerosmith, directorul executiv L.A. Reid și Neil Portnow, fostul șef al organizației din spatele premiilor Grammy.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite