Arestat după ce a violat o tânără timp de 7 ani. Bucureșteanul a abuzat-o pe fiica bolnavă a iubitei sale

0
Publicat:

Caz șocant în Capitală! Un bărbat de 51 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzația de viol. Acesta ar fi abuzat-o pe fiica iubitei sale timp de 7 ani, profitând de faptul că tânăra, care suferă de grave probleme de sănătate, nu s-a putut apăra. 

Calvarul fetei a durat 7 ani
Calvarul fetei a durat 7 ani

Calvarul fetei a început în 2016, pe când avea 18 ani. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a profitat de faptul că tânăra, care suferă de grave probleme de sănătate, s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra și de a spune cuiva despre ororile prin care trece. 

Poliția sectorului 7 al Capitalei a fost alertată abia astă vară și culmea, nu de către mama tinerei, ci de reprezentanții Protecției Copilului Giurgiu. 

„În baza informațiilor primite de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Giurgiu, la data de 10 iulie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 5 s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol”, se arată într-un comunicat de presă. 

Agresorul, arestat preventiv 

Joi, 16 noiembrie, a fost pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele bărbatului, acesta fiind depistat și condus la audieri. Individual  a fost reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale -Sector 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infractiunii de viol în formă continuată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite