Ordin de protecție împotriva propriei mame. Ce a determinat-o pe o tânără din Suceava să recurgă la asta

0
Publicat:

O tânără în vârstă de 20 de ani din Rădăuţi, județul Suceava a chemat Poliţia şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva mamei sale. Scandalului dintre cele două a pornit, cât se poate de ciudat, de la alegerea sentimentală a fetei.

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Din declaraţiile date în faţa poliţiştilor reiese că femeia nu este de acord cu iubitul fiicei sale, motiv pentru care a abordat-o pe stradă şi s-a luat la ceartă cu ea, în cele din urmă mama a lovind-o pe fiică de mai multe ori.

Poliţiştii suceveni au intervenit la acest caz după ce tânăra de 20 de ani s-a prezentat, pe 23 septembrie, la ora 21,10, la sediul Poliţiei  Rădăuţi, reclamând că în urmă cu aproape o oră a fost lovită şi ameninţată cu acte de violenţă de către mama sa, de 54 ani, din aceeași localitate.

Ancheta Poliţiei a arătat că tânăra locuieşte singură într-un apartament deţinut de mama ei, situat în Rădăuţi. A rezultat că din luna decembrie a anului 2022, tânăra are o relaţie de prietenie cu un băiat, lucru cu care mama sa nu este de acord, astfel că între acestea au avut loc, în ultima vreme, mai multe certuri.

„În 22.09.2023, în jurul orei 20.45, în timp ce tânăra de 20 ani se întorcea de la muncă, s-a întâlnit pe stradă cu mama sa, iscându-se un conflict, femeia de 54 de ani lovind-o pe fiica sa şi adresându-i ameninţări care i-au creat o stare de temere. În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a stabilit faptul că există risc asupra vieţii şi integrităţii victimei, astfel că poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile”, a transmis Poliţia Suceava.

În urma scandalului dintre mamă şi fiică poliţiştii au deschis dosar penal privind infracţiunile de ameninţare şi violenţă în familie. Mama agresoare riscă între o amendă și pedeapsa cu închisoarea.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite