Moarte suspectă la Fălticeni. Agent de pază găsit fără suflare în toaleta Oficiului Poștal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea macabră a fost făcută de un poștaș, la primele ore ale dimineții de vineri, când omul a venit la serviciu. Poliția a deschis o anchetă penală pentru moarte suspectă.

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Un agent de pază aflat în tinmpul serviciului a fost găsit fără suflare, la Oficiul Poștal Fălticeni, vineri dimineață înainte de ora 5.00.

Un poștaș a venit la muncă și a intrat, la un moment dat, într-o anexă unde se depozitează temporar coletele.

În veceul anexei, poștașul l-a descoperit pe agentul de pază, care era căzut și inconștient.

Omul a sunat la 112 și a cerut ajutor iar la fața locului au ajuns cadrele de la Serviciul de Ambulanță dar și polițiștii.

Medicii au efectuat în zadar manevre de resuscitare așa că bărbatul a fost declarat mort. Cadrele sanitare spun că bărbatul a murit cu câteva ore înainte să fie descoperit. 

Cu ocazia cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că pe suprafața corpului agentului de pază nu sunt prezente urme vizibile de violență.

Autoturismul de intervenție al acestuia, din dotarea firmei de pază la care lucra, avea toate geamurile înghețate în exterior, motiv pentru care nu s-a stabili putut când acesta a ajuns la sediul Oficiului Poștal Fălticeni pentru a controla acest obiectiv.

Polițiștii au luat legătura cu directorul regional al firmei de pază, aducându-i-se la cunoștință că are obligația de a anunța Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, fiind vorba despre un accident de muncă.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și vor stabili circumstanțele exacte ale producerii decesului după ce se va efectuat necropsia în acest caz. La rândul său, ITM Suceava a demarat o anchetă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite