Minor cu mașina în gard în timp ce era urmărit în trafic de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta nu a oprit autoturismul la un filtru de poliție din cauză că nu avea permis. Adolescentul de 17 ani se afla în mașină cu un alt băiat, de 16 ani.

gard distrus de mașină, FOTO: arhivă
gard distrus de mașină, FOTO: arhivă

Șoferul nu s-a conformat semnalelor regulamentare acustice și luminoase ale polițiștilor, motiv pentru care agenții au pornit în urmărirea acestuia.

Șoferul nu s-a conformat semnalelor regulamentare acustice și luminoase ale polițiștilor, motiv pentru care agenții au pornit în urmărirea acestuia. 

S-a procedat la urmărirea autoturismului, conducătorul auto deplasându-se pe drumul județean 209D.

Numai că, la un moment dat, după ce a intrat pe un drum pietruit comunal neclasificat, într-un viraj la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers pe fondul vitezei excesive.

Autoturismul urmărit a derapat și s-a oprit în gardul împrejmuitor al unei locuințe, gardul fiind distrus iar mașina avariată serios.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui adolescent de 17 ani, care a recunoscut că a condus autoturismul în cauză, nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de poliție și a provocat evenimentul rutier.

Pe scaunul din dreapta față, se afla un minor de 16 ani, din localitatea Șcheia.

Fugarul a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 0,00 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Un alt șofer fugar a fost oprit de polițiști cu un baraj rutier cu țepi, la primele ore ale dimineții de luni. Bărbatul de 35 de ani gonea cu un autoturism Bentley și nu a oprit la filtrul de poliție, între localitățile sucevene Brodina și Straja.

S-a solicitat sprijinul unui alt echipaj de poliție care se afla de asemenea în misiune, pe raza comunei Straja.

La aproximativ doi kilometri de locul în care agenții au efectuat semnal de oprire, s-a procedat la blocarea de către cel de-al doilea echipaj, efectuând din nou semnal de oprire autoturismului, unul dintre agenți folosind dispozitivul baraj rutier extensibil cu țepi (SPIKE).

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite