Tânără de 19 ani, rănită la cap în urma unui accident produs în Pitești. La spital a mai ajuns o victimă

0
Publicat:

Un accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o stradă din municipiul Pitești, unde două autoturisme au intrat în coliziune. Două persoane sunt rănite.

Doluă mașini s-au izbit pe o stradă din Pitești. FOTO ISU Argeș
Doluă mașini s-au izbit pe o stradă din Pitești. FOTO ISU Argeș

Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Șincai din municipiul Pitești.

Două persoane au ajuns la spital

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, precum și pentru a asigura primul ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

„La fața locului au fost identificate două victime. Paramedicii SMURD au preluat o persoană de sex feminin în vârstă de 19 ani care prezenta răni la cap și a fost transportată la spital”, precizează ISU Argeș.

Cealaltă victimă a fost preluată de către echipajul SAJ și transportată la spital.

Amintim că, vineri seara, la kilometrul 158 al DN7 / E81, într-o zonă din porțiunea cunoscută sub denumirea de Dealul Negru, trei autovehicule au intrat în coliziune pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo.

Un alt teribil accident de circulație a avut loc, tot săptămâna aceasta, în Teleorman. O fată de 16 ani a murit şi patru tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren. Conform primelor cercetări, şoferiţa nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase la trecerea cu calea ferată.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite