Un copil de 2 ani, lovit pe trecerea de pietoni! Mărturia șoferului care a provocat accidentul: „Asta este, s-a întâmplat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul de doi ani și jumătate a fost lovit pe o trecere de pietoni din Drobeta-Turnu Severin, după o serie de alte accidente provocate de șoferi inconștienți.

Accidentul a avut loc în Drobeta Turnu Severin
Accidentul a avut loc în Drobeta Turnu Severin

Accidentul a avut loc pe bulevardul principal din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce copilul și bona au traversat strada ținându-se de mână. Ei s-au asigurat înainte de a traversa strada, întrucât semaforul nu funcționa, scrie observatornews.ro.

În timpul acesta, mașina care venea pe prima bandă a oprit să ofere prioritate, dar cea de pe banda doi a intrat în plin în cei doi pietoni. Rănită în accident, bona a avut tăria să se ridice și să îngrijească copilul care zăcea la pământ, până la venirea ambulanței.

”Copilul este stabil acum, este conştient. Prezintă un hematom frontal dreapta şi multiple escoriaţii. Bona este şi ea conştientă”, potrivit medicului Cornelia Bernardi, de la Servuiciul de Ambulanță Mehedinți. Medicii spun că cei doi răniți au avut noroc că au scăpat cu viață din impactul așa de puternic.

Șoferul vinovat și-a recunoscut fapta.

Am lovit pe trecerea de pietoni o femeie şi un bărbat... o femeie şi un copil. Începuseră să treacă, dar asta este, s-a întâmplat. Am ocolit o maşină care deja oprea să le dea prioritate”. 

Cu câteva minute înainte de accident, în intersecție a maiavut loc un eveniment rutier.

Un şofer care mergea cu viteză a pierdut controlul maşinii şi a dărâmat stopul. Doi pasageri au fost răniţi, iar în timp ce medicii îi îngrijeau, tânărul de la volan a fugit. Acum poliția îl caută pe șoferul fugar.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite