Opt persoane rănite în urma unui accident pe DN 64. Cinci dintre victime au ajuns la spital

0
Publicat:

Cinci persoane, între care şi o tânără de 17 ani, au ajuns duminică la spital, după ce maşinile în care se aflau au intrat în coliziune, pe DN 64, în localitatea Fişcălia, potrivit Agerpres.

Accidentul a avut loc pe DN 64. FOTO ISU Vâlcea
Accidentul a avut loc pe DN 64. FOTO ISU Vâlcea

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Vâlcea, în accident au fost implicate opt persoane, care au suferit leziuni în urma impactului dintre cele două autovehicule.

Victimele au fost iniţial evaluate la locul accidentului de către echipajele medicale trimise în zonă, două dintre acestea fiind în stare gravă.

„În urma evaluării, au rezultat nouă victime, dintre care opt din accidentul rutier şi au aparţinător cu atac de panică. Două dintre victime sunt considerate grave, având multiple traumatisme. În total, au fost transportate cinci victime la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea, de către trei ambulanţe SAJ şi un echipaj SMURD”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Alte patru victime sunt evaluate la locul accidentului. 

La locul accidentului a intervenit şi o autospecială de transport pentru victime multiple de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea. Traficul în zonă este blocat pe sensul Drăgăşani-Râmnicu Vâlcea.

Amintim că un alt accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o stradă din municipiul Pitești, unde două autoturisme au intrat în coliziune. Două persoane au fost rănite.

Un alt teribil accident de circulație a avut loc, tot săptămâna aceasta, în Teleorman. O fată de 16 ani a murit şi patru tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren. Conform primelor cercetări, şoferiţa nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase la trecerea cu calea ferată.  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite