UPDATE Şoferul care a refuzat să oprească în Mangalia, prins după montarea a două baraje şi tragerea unui foc de armă, a fost reţinut de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mihaela Cojocariu
Foto Mihaela Cojocariu

Şoferul din Bucureşti care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor constănţeni, fiind necesare montarea a două baraje şi tragerea unui foc de armă pentru prinderea acestuia, a fost reţinut, ancheta fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. Şoferul, în vârstă de 40 de ani, se numeşte Ciprian Untaru, şi este stomatolog.

UPDATE: 20.55 Bărbatul a fost adus în jurul orei 19.30 la IPJ Constanţa, cu o maşină de Poliţie, el fiind flancat de doi poliţişti până la intrarea în sediu. El era îmbrăcat cu un hanorac, pantoloni scurţi şi avea picioarele goale. Bărbatul nu a putut răspunde la întrebările jurnaliştilor privind fapta sa. Şoferul se numeşte Ciprian Untaru, are 40 de ani şi este de profesie medic stomatolog.

UPDATE 15:30 Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 40 de ani refuzat iniţial să fie testat cu aparatul alcooltest pe podul de la Agigea, unde a fost prins de poliţişti, ulterior fiind dus la sediul Poliţiei Mangalia pentru audieri.

El a refuzat să-i fie recoltate probe biologice care urmau să stabilească atât alcoolemia, cât şi dacă se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihotrop. Şoferul urmează să fie reţinut pentru 24 de ore, pentru refuzul recoltării probelor biologice, apoi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, au spus poliţiştii. 

Duminicã, în jurul orei 8.00, în municipiul Mangalia, un echipaj al Poliţiei din localitate i-a făcut semn să oprească şoferului unui autoturism BMW. Şoferul însă nu a oprit, continuându-şi drumul în viteză.

La intrarea în Eforie Nord, poliţiştii au realizat un baraj format din două autospeciale şi o motocicletă, însă şoferul nu a oprit nici de această dată. Bărbatul a forţat barajul, avariind uşor una dintre autospeciale.

În zona podului de la Agigea, a fost montat un alt baraj, iar şoferul a fost oprit după ce un poliţist a tras un foc de avertisment în plan vertical.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite