Şoferi fără permis, prinşi la volan în Ialomiţa. Ce amenzi au aplicat poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie pe drumurile din judeţul Ialomiţa FOTO IPJ Ialomiţa
Razie pe drumurile din judeţul Ialomiţa FOTO IPJ Ialomiţa

Trei persoane, care nu deţineau permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, au fost depistate de poliţiştii ialomiţeni în trafic, în timpul unei razii desfăşurate sâmbătă, 30 iulie, pe drumurile din Ialomiţa.

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi sâmbătă, 30 iulie, pe arterele principale din judeţ, unde au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu precădere pentru depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive.

Poliţiştii au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale conform O.U.G.195/2002 cu amenzi în valoare totală  de aproximativ 77.000 lei şi au reţinut opt permise de conducere.

Totodată au fost constatate patru infracţiuni la regimul rutier.

Astfel, politiştii rutieri au depistat în trafic trei conducători auto, care nu deţineau permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conform IPJ Ialomiţa, în fiecare caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Focuri de armă la graniţa dintre Kosovo şi Serbia. Preşedintele pro-rus de la Belgrad spune că „Serbia va câştiga“ dacă sârbii sunt atacaţi

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski transmite că ruşii îşi mută forţele din est în regiunile de sud ale Ucrainei, Herson şi Zaporojie

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite