Şoferi vitezomani sau băuţi, traşi pe dreapta la Călăraşi. Câte permise au fost reţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie în trafic FOTO Adevărul
Razie în trafic FOTO Adevărul

Şoferi băuţi sau conducând cu viteză excesivă au fost traşi pe dreaptă în weekend, la Călăraşi. Poliţia a aplicat amenzi de peste 120.000 de lei şi reţinut 23 de permise de conducere.

Conform IPJ Călăraşi, un tânăr a fost depistat pe Bulevardul Eroilor, conducând cu o viteză de 135 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

Sâmbătă, poliţiştii din Olteniţa au depistat în localitatea Şoldanu, judeţul Călăraşi, un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autovehicul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În weekend, poliţiştii rutieri împreună cu specialiştii Regiei Autonome – Registrul Auto Român, au acţionat în judeţul Călăraşi, pe linia combaterii riscului rutier, vitezei excesive, a consumului de băuturi alcoolice şi substanţe interzise şi a verificării stării tehnice a autovehiculelor.

Poliţiştii au constatat 5 infracţiuni, au aplicat 281 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 120.000 de lei, au reţinut 23 de permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum să-l baţi pe Putin cu armele lui. SUA trebuie să treacă la contraatac pentru a contracara propaganda Kremlinului

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Moscova rămâne fără rachete sol-sol. 30% din populaţia locală nu trece de aşa-numita filtrare în teritoriile Ucrainei ocupate

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite