Şofer băut şi cu permisul suspendat din Urziceni, prins la volan

0
0
Şofer băut şi cu permisul suspendat, prins la volan FOTO Adevărul
Şofer băut şi cu permisul suspendat, prins la volan FOTO Adevărul

Un bărbat băut a fost prins la volan de poliţişti, după ce acesta au observat autoturismul care se deplasa sinuos. Şoferul avea 1,10 lcoolemie şi permisul de conducere suspendat, au stabilit ulterior oamenii legii.

În cursul zilei de ieri, 22 martie, în jurul orei 09:00, poliţiştii rutieri din Urziceni au oprit pentru control un autoturism care avea o deplasare sinuoasă.

La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Urziceni, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că şoferul are dreptul de a conduce suspendat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager care a indicat valoarea de 1,10 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fot condus de poliţişti la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

Pe numele acestuia a fost întocmit un nou dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Vă mai recomandăm şi:

„Carantina de weekend” – un posibil compromis între izolare şi relaxare

Preşedinta Colegiului Medicilor Bihor, după audierea doctoriţei Flavia Groşan: „Va continua să îşi trateze pacienţii exact cum a făcut-o până acum“ VIDEO

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite