Descoperire macabră în trafic. Cadavru înfăşurat într-un covor, găsit într-o maşină. Unde urma să fie dus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corpul neînsufleţit, găsit într-o maşină, în trafic FOTO Adevărul
Corpul neînsufleţit, găsit într-o maşină, în trafic FOTO Adevărul

Un incident neobişnuit i-a şocat pe poliţiştii ilfoveni joi seară. Un cadavru înfăşurat într-un covor a fost găsit într-o maşină. Trei persoane sunt anchetate după ce au declarat că femeia moartă urma să fie transportată în judeţul Ialomiţa pentru a fi înhumată.

Joi seară,17 februarie, în jurul orei 20.30, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizati de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane transportă cu un autoturism, spre judeţul Ialomiţa, un cadavru.

Poliţiştii oraşului Voluntari au interceptat în trafic autoturismul în cauză, iar cu ocazia verificărilor au constatat faptul că în carlinga acestuia se afla un cadavru pe care l-au identificat imediat, fiind vorba despre o femeie, de  93 de ani.

Atât autoturismul cât şi cele 3 persoane, care transportau cadavrul, 2 bărbaţi  şi o femeie, în vârstă de 30, 47 şi 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Voluntari pentru cercetări.

De asemenea, la sediu Poliţie oraşului Voluntari s-au prezentat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti pentru efectuarea de cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit că femeia de 93 de ani a decedat într-o locuinţă din oraşul Bucureşti, iar cele 3 persoane transportau cadavrul acesteia, în judeţul Ialomiţa, unde urmau să o înmormânteze.

Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul femeii pentru efectuarea necropsiei. În acest caz, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Protejaţii lui Putin au început acţiunile provocatoare. Separatiştii pro-ruşi au bombardat o grădiniţă. Copiii erau în clădire, două educatoare au fost rănite

SURSE PNL, nemulţumit de Ciucă. Liderii liberali vor să-l cheme să dea explicaţii despre atitudinea faţă de unii miniştri din partid

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite