Cadavrul mumificat al unei bătrâne care a murit singură în casă acum doi ani a fost găsit din întâmplare de poliţiştii din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia italiana

Cadavrul mumificat al unei femei care a murit în urmă cu doi ani, pe scaunul din bucătăria apartamentului său din Como, Italia, a fost descoperit întâmplător. Cercetările poliţiei sunt încă în desfăşurare, dar ipoteza este femeia a murit de bătrâneţe, relatează Corriere della Sera.

Marinella Beretta care a murit la vârsta de 70 de ani nu avea familie sau rude. Aceasta şi-a vândut casa din Prestino, o suburbie a oraşului Como, dar a păstrat dreptul de uzufruct. Noul proprietar, un elveţian, a sunat la poliţie după ce a fost alertat de vecini din cauza unor copaci în pericol să se prăbuşească. Pe femeie nu o mai văzeseră din septembrie 2019 şi erau convinşi că s-a mutat. 

Când poliţiştii şi pompierii au intrat în locuinţă, au găsit trupul mumificat al Marinellei, care stătea încă pe scaunul din bucătărie. Proprietarul casei a explicat că de ceva vreme nu a mai reuşit să ia legătura cu femeia care i-a vândut imobilul şi care, după cum au convenit, a continuat să locuiască acolo. 

În cauză va fi efectuată o autopsie, însă anchetatorii par convinşi că bătrâna a murit din cauze naturale, fără să se mai poată ridica măcar să ceară ajutor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite