Moartea suspectă a unei femei găsite în cişmeaua de lângă Peştera Sfântului Andrei. Poliţia nu i-a aflat identitatea

0
0
Cadavrul tinerei era întins pe toată lungimea cişmelei
Cadavrul tinerei era întins pe toată lungimea cişmelei

La 18 noiembrie 2021, cadavrul unei tinere femei a fost găsit în cişmeaua cunoscută sub numele de „Mihai Eminescu“, din pădurea Băneasa, în apropiere de Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei, cel mai cunoscut loc de pelerinaj al Dobrogei. Nici până în prezent nu s-a aflat identitatea victimei.

La marginea cimitirului din localitatea Ion Corvin a fost înmormântată în luna ianuarie o tânără femeie. Pe crucea ei nu scrie nimic. Nimeni nu a căutat-o, nimeni nu a aprins o lumânare la căpătâiul ei. 

Cadavrul ei, cu vârsta între 35 şi 40 de ani, a fost descoperit la 18 noiembrie 2021. Femeia era îngrijită, fiind îmbrăcată cu haine bune, cu pantaloni negri şi geacă mov, iar la gât avea o cruciuliţă.

Surprinzător, asupra ei nu s-a găsit niciun act de identitate, telefon, şi nici măcar o geantă cu lucruri personale pe care le-ar fi avut asupra sa orice pelerin care ar fi venit să se roage la mănăstire. 

Conform raportul medico-legal, victima a murit prin înec, lucru care stârneşte şi mai multe semne de întrebare. Este greu de crezut că, dacă cineva dorea să se sinucidă prin submersie, s-ar fi întins pe spate, pe toată lungimea cişmelei, şi ar fi aşteptat ca firicelul de apă care curge continuu să o ucidă.

În ciuda anchetei derulate atât de poliţişti, cât şi de procurori, nici până în prezent nu s-a aflat identitatea victimei. 

În urmă cu câteva săptămâni, la Primăria Ion Corvin s-a primit o înştiinţare din partea procurorilor, prin care se cerea să se ridice cadavrul femeii de la morgă, pentru a fi înmormântat, aşa cum spune viceprimarul localităţii, George Cazacu. „Conform procedurii, am procedat întocmai, şi am înmormântat-o ca pe un cadavru neidentificat“, spune el.

„Nu putem oferi informaţii suplimentare în acest moment. Am înregistrat dosarul având ca obiect ucidere din culpă/moarte suspectă. În acest moment se efectuează cercetări in rem. Având în vedere caracterul nepublic al urmăririi penale nu putem da informaţii suplimentare”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 

Pe aceeaşi temă: 

Moartea lui Vlăduţ, cazul ciudat al copilului dispărut din Constanţa care i-a băgat în ceaţă pe procurori. De 12 ani, criminalul e de negăsit 

Printre anchetati in cazul baietelului mort in padurea Niculitel - o femeie

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri