Tânăra cazată la un hotel din Slatina, căutată de poliție, a fost găsită. Mama fetei anunțase dispariția UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 29 ani a dispărut din Slatina, Olt. Ea este din Timișoara, iar de duminică, 24 martie 2024, nu i-a mai răspuns mamei sale la telefon. Luni, 25 martie 2024, tânăra nu s-a prezentat la lucru. Polițiștii au reușit să-i dea de urmă în cursul serii.

Tânăra nu i-a mai răspuns mamei sale la telefon de duminică SURSA Foto: IPJ Olt
Tânăra nu i-a mai răspuns mamei sale la telefon de duminică SURSA Foto: IPJ Olt

UPDATE ora 19,30 - Tânăra de 29 ani a fost găsită tot în Slatina, cu ajutorul Poliției Locale. Fata ar fi plecat în cursul dimineții să se plimbe, fără telefon, și nu a mai reușit să ajungă la hotel, rătăcindu-se. 

La data de 25 martie, cu sprijinul Poliției Locale Slatina, tânăra a fost identificată în municipiul Slatina, județul Olt. Pe perioada cât a lipsit, tânăra a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Olt. 

Știrea inițială

Conform anumitor informații, tânăra Alexandra Bianca Curuțu se afla în delegație în municipiul Slatina, fiind angajata unui lanț de magazine care are o filială și în reședința județului Olt.

Tânăra ar fi fost văzută duminică-seara de către angajații hotelului, însă luni, 25 martie 2024, nu s-a prezentat la lucru și nu-i răspunde nici mamei sale la telefon. Mama fetei este, de altfel, și cea care a cerut ajutorul polițiștilor. 

La data de 25 martie 2024, în jurul orei 10,25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie din municipiul Timișoara, județul Timiș, cu privire la faptul că fiica sa, CURUȚU ALEXANDRA BIANCA, care se afla cazată la un hotel din muncipiul Slatina, nu-i mai raspunde la telefon din seara zilei de 24 martie 2024.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, drept, de culoare neagră, iar ca semne particulare, tânăra are o aluniță pe obrazul stâng, deasupra colțului gurii”, au anunțat polițiștii olteni care au început căutările.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de tânără la momentul dispariției, se mai menționează în anunțul Poliției.

Polițiștii fac apel ca persoanele care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Cu zece zile în urmă, un tânăr în vârstă de 35 ani, din Slatina, dat dispărut de familie, a fost găsit într-un hotel din municipiu, la patru zile de la dispariție. Bărbatul, care la plecarea de acasă a lăsat și un bilet, a fost găsit fără suflare în camera de hotel, pe noptieră cei care au făcut descoperirea observând un recipient cu medicamente. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite