Bărbat de 35 ani, dat dispărut cu trei zile în urmă, găsit mort într-o cameră de hotel

0
Publicat:

Un bărbat dat dispărut cu trei zile în urmă a fost găsit mort, vineri, 15 martie 2024, în camera unui hotel din municipiul Slatina. El avea 35 ani și, conform anumitor informații, ar fi lăsat acasă un bilet de adio.

Marius ionccea a fost găsit mort, într-o cameră de hotel FOTo: IPJ Olt
Marius ionccea a fost găsit mort, într-o cameră de hotel FOTo: IPJ Olt

Dispariția bărbatului a fost anunțată marți, 12 martie 2024. mama acestuia a solicitat ajutorul Poliției pentru a fi găsit, ulterior și prietenii publicându-i fotografia pe mai multe grupuri de pe rețelele sociale. 

La data de 12 martie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, de către o femeie, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că fiul său, IONCEA MARIUS, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu său, în ziua de 11 martie 2024 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime aproxativ 1,85 metri, greutate aproximativ 70 de kilograme, constituție atletică, păr șaten.

La momentul plecării, acesta purta o geacă neagră din fâș, blugi albaștri, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare neagră”, au comunicat, joi, 14 martie, polițiștii.

S-a sinucis, cel mai probabil, cu medicamente

Bărbatul a fost descoperit fără viață, vineri după-amiază, 15 martie 2024, într-o cameră a hotelului Paradis din Slatina.

Marius Ioncea ar fi fost văzut pe camerele de supraveghere intrând în camera de hotel, dar nu a mai fost surprins și ieșind de aici. După ce familia și-a dat acordul de mediatizare și fotografia tânărului a fost distribuită, bărbatul a fost identificat ca fiind clientul hotelului.

S-a forțat ușa de la cameră și bărbatul a fost găsit decedat. Deasupra patului era improvizat un ștreang, însă, conform surselor „Adevărul”, bărbatul ar fi apelat în cele din urmă la o altă metodă de a-și pune capăt vieții. Pe noptieră a fost găsit un recipient în care, cel mai probabil, bărbatul și-a pregătit o supradoză de substanțe care i-au provocat decesul.

Bărbatul ar fi lăsat acasă, înainte de a pleca și a se caza la hotel, un bilet un adio. Decesul acestuia s-ar fi produs cu cel puțin o zi în urmă, astfel că echipajul medical ajuns la fața locului doar a constatat decesul.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite