Bărbat însurat și cu copii, reținut pentru viol. A făcut sex cu o fată de 14 ani, în mașină, pe stradă VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 33 ani, din Olt, a fost reținut în urma intervenției autorităților. Acesta ar fi întreținut relații sexuale cu o copilă de doar 14 ani. Tatăl fetei a anunțat Poliția.

Bărbatul a fost reținut marți, 12 martie 2024, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina (Olt), sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, la o zi după ce bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o copilă de 14 ani.

„În fapt, la data de 12 martie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Brastavățu, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, s-a constatat faptul că, în seara zilei de 11 martie 2024, în jurul orei 20,00, minora ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu un tânăr de 33 de ani, din comuna Brastavățu”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Bărbatul de 33 ani a fost arestat preventiv

Având în vedere că fata are doar 14 ani, iar bărbatul este cu peste 5 ani mai mare decât victima, cazul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Totul s-ar fi petrecut chiar pe o stradă din localitatea Brastavățu, în mașina bărbatului. Conform surselor locale, fata frecventează școala și este chiar o elevă cu rezultate bune. Ea s-ar fi prezentat la cursuri chiar a doua zi după evenimentul raportat de tatăl acesteia la Poliție.  

Bărbatul care a reușit s-o convingă pe elevă să întrețină relații sexuale cu el a fost reținut și ulterior arestat. Acesta are familie și copii.

„În urma probatoriului administrat, la data de 12 martie 2024, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. La data de 13 martie a.c, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Corabia, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta”, au mai precizat polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite