Cadavrul unei femei dispărute, descoperit de polițiști pe un câmp de lângă Dej

0
Publicat:

Poliţiştii clujeni au descoperit, miercuri, pe un câmp de lângă municipiul Dej cadavrul unei femei, din oraş, care fusese dată dispărută în urmă cu trei zile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Cadavrul a fost găsit pe câmp FOTO: arhivă
Cadavrul a fost găsit pe câmp FOTO: arhivă

"La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 12,30, pe un teren viran din cartierul Ocna Dej, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au descoperit cadavrul unei femei. Din verificările preliminare efectuate în cauză s-a constatat că este vorba despre femeia din municipiul Dej, sesizată ca fiind plecată voluntar, din data de 18 februarie", se precizează în informarea transmisă de către reprezentanţii IPJ Cluj, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cauză sunt derulate cercetări pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Femeia dispărută avea vârsta de 38 de ani şi a fost dată dispărută de familie după ce a plecat voluntar de acasă, duminică după-amiază, însă nu a mai revenit la domiciliu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite