Conflict între două grupuri de tineri, terminat în arest după o săptămână. Unul dintre agresați a ajuns la spital

0
Publicat:

Mai mulți tineri care au avut, cu o săptămână în urmă, un conflict la un bar dintr-o comună olteană au acum de dat explicații polițiștilor. Patru au fost reținuți și plasați sub control judiciar.

Reținerea celor patru s-a petrecut duminică, 21 aprilie 2024, în urma unui conflict consumat cu o săptămână înainte, atunci când mai mulți tineri din Slatina au fost agresați de către alți tineri din localitatea Ipotești, tot din județul Olt. Scandalul s-a petrecut în Coteana. 

La data de 21 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut patru tineri cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, la data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 0,25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au fost sesizați cu privire la faptul că, pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, are loc un scandal între mai multe persoane.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că mai multe persoane din municipiul Slatina ar fi fost agresate fizic de un grup de patru tineri, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice în acest caz.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat cei patru tineri acuzați de agresiune Aceștia au vârste cuprinse între 17 și 25 de ani și sunt toți din comuna Ipotești, județul Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 aprilie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

Tinerii au fost prezentați luni, 22 aprilie 2024, judecătorului de drepturi și libertăți, toți patru fiind plasați sub control judiciar pentru 60 zile. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite