Bătaie între adolescenți pe străzile Slatinei. Doi dintre ei au sunat la 112

0
Publicat:

Doi adolescenți din Olt au sunat la 112 marți-seară, 5 septembrie 2023, anunțând că au fost bătuți de alți trei. Încăierarea între mai mulți băieți cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani s-a produs pe o stradă din municipiul Slatina. Polițiștii și jandarmii au intervenit.

Doi dintre adolescenți au fost conduși de polițiști la sediu FOTO: arhiva
Doi dintre adolescenți au fost conduși de polițiști la sediu FOTO: arhiva

Bătaia între adolescenți a avut loc după ora 20.00, în cartierul Steaua din municipiul Slatina. Un conflict spontan s-ar fi iscat între tineri, care s-au luat la bătaie. Doi dintre adolescenți au sunat la 112 și au anunțat că sunt bătuți.

În scurt timp la fața locului au ajuns jandarmi și polițiști, care însă nu i-au mai găsit pe agresori, ci doar pe cei doi care au efectuat apelul. 

„La data de 5 septembrie, în jurul orei 20,30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că doi tineri ar fi fost agresați fizic de către mai multe persoane necunoscute, pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Schitu, în timp ce se aflau pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, ar fi fost agresați fizic de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din municipiul Slatina. În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cei reclamați nu au fost găsiți marți-seară, însă au fost identificați și vor fi aduși la sediul poliției, cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri, 6 septembrie 2023.

„Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, au mai precizat polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite