Șase tineri s-au bătut în fața unui hotel din Slatina. O persoană a ajuns la spital

0
Publicat:

Un tânăr a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui scandal care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în faţa unui hotel din municipiul Slatina.

Poliția. FOTO Arhivă
Poliția. FOTO Arhivă

În incident au fost implicate şase persoane cu vârste între 16 şi 26 de ani, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Claudiu Şerban.

„La data de 25 decembrie, în jurul orei 00:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-un scandal, în faţa unui hotel din municipiul Slatina. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că între doi tineri, în vârstă de 16 şi 26 de ani, din municipiul Slatina, şi patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani, din localităţile Brebeni şi Milcov, ar fi avut loc un conflict, în urma căruia aceştia s-ar fi agresat fizic", a transmis IPJ Olt.

În urma scandalului, tânărul de 26 de ani a necesitat îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. 

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite