Concurs de înot organizat în premieră la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La concursul de înot sunt aşteptaţi copiii cu vârste cuprinse între 8-17 ani   (FOTO: Mugurel Manea)
La concursul de înot sunt aşteptaţi copiii cu vârste cuprinse între 8-17 ani   (FOTO: Mugurel Manea)

La Slatina urmează a avea loc, în premieră, un concurs de înot. Competiţia va fi organizată de primărie şi se va derula în incinta bazinului de înot, proiect finalizat abia anul acesta, la începutul verii, după ce lucrările au stagnat mai bine de trei ani. Concursul de înot se adresează copiilor între 8-17 ani şi va fi prevăzut cu premii importante.

Amenajat în curtea firmei de transport în comun din localitate Loctrans SA, bazinul de înot este pregătit pentru a găzdui prima ediţie a „Cupei Slatinei la Înot”, cum oficial a fost denumită competiţia anterior menţionată. Ultima zi de înscrieri este miercuri – 5 noiembrie, urmând ca, în acest week-end, respectiv sâmbătă – 8 noiembrie, să aibă loc concursul propriu-zis. Înscrierile, au anunţat autorităţile, se fac direct la sediul bazinului de înot amintit.

La concurs pot participa copii cu vârste cuprinse între 8-17 ani, cu viza medicală efectuată la zi. Cerinţă obligatorie este prezentarea unei copii după certificatul de naştere sau cartea de identitate. Concursul propriu-zis va începe la ora 10.00, acesta urmând să se desfăşoare pe trei categorii de vârste, pe distanţe de 25 şi, respectiv, 50 de metri.

Premiile ce vor fi acordate câştigătorilor vor consta în echipamente de înot şi abonamente la bazin pentru primele trei locuri premiate.

De când bazinul de înot a fost inaugurat - 1 iunie a.c., sute de copii, dar şi adulţi, au călcat pragul acestui obiectiv modern dotat. Bazinul de înot are dimensiunile de 30/50 metri, o adâncime a apei cuprinsă între 1,20-1,80 metri, cu cinci culoare, apă semi-încălzită la 28 grade C, întreaga investiţie ocupând în total aproape 2.000 mp. Şase instructori profesionişti au fost angajaţi aici, programul de acces pentru public fiind de luni până vineri, între orele 10.00-22.00, sâmbăta: între orele 9.00-20.00, iar duminica: între orele 9.00-19.00. În ce priveşte tarifele practicate la bazinul de înot, acestea au fost coordonate cu cele de la celelalte investiţii similare din ţară; astfel, o şedinţă standard are două ore şi costă 20 lei, un abonament lunar cu 15 şedinţe va costa 200 lei, iar un curs de iniţiere pentru copii - 100 lei.

Vă mai recomandăm:

FOTO+VIDEO  Bazinul de înot de la Slatina, inaugurat în prezenţa vicepremierului Liviu Dragnea 

FOTO-VIDEO La Slatina reîncep lucrările la singurul bazin de înot acoperit din judeţ

VIDEO  Termen final pentru mult-aşteptatul bazin de înot de la Slatina: primăvara 2014

FOTOGALERIE  Finalizarea bazinului de înot din Slatina, din amânare în amânare

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite