A treia dispariție în Olt, în două zile. O femeie de 51 ani, plecată de acasă, a fost găsită după ore de căutări UPDATE

0
0

Poliția Olt a anunțat joi seara, 6 octombrie 2022, dispariția unei femei pentru care a declanșat o amplă acțiune de căutare, soldată cu găsirea femeii. Este al treilea anunț de dispariție în Olt, în ultimele două zile.

Soțul femeii a anunțat Poliția la mai puțin de două ore de la momentul dispariției FOTO: IPJ Olt
Soțul femeii a anunțat Poliția la mai puțin de două ore de la momentul dispariției FOTO: IPJ Olt

UPDATE ora 22.00:

Femeia care a plecat, joi, 6 octombrie 2022, de acasă fără să-i anunțe pe membrii familiei a fost găsită după ore de căutări ample. Soțul acesteia a anunțat Poliția atunci când a constatat că soția a părăsit domiciliul, în scurtă vreme pornindu-se o amplă operațiune de căutare. Femeia de 51 ani, care, conform anumitor informații, se confruntă cu o depresie, a fost căutată inclusiv cu elicopterul. Rudele și prietenii au răspândit, de asemenea, și pe rețelele sociale vestea că femeia a dispărut. A fost găsită în cursul serii, în zona stadionului din localitatea Oboga. 

„În urma verificărilor efectuate, femeia a fost identificată în comuna Oboga. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban 

Știrea inițială

Dispariția femeii a fost anunțată de soțul său. Femeia ar fi plecat în jurul prânzului de acasă, stabilindu-se momentul în care a părăsit domiciliul cu ajutorul unor camere de supraveghere. 

„La data de 6 octombrie 2022, în jurul orei 14:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de un bărbat, din comuna Oboga, cu privire la faptul că, la data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 12:30, soția sa, FIRU LUCIA, în vârstă de 51 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,70 metri, greutate - aproximativ 50 de kilograme, păr blond, lung, ochi verzi, față ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, pantaloni multicolori, iar pe cap purta un batic.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este anunțul Poliției Olt.

Conform informațiilor „Adevărul”, femeia s-ar confrunta cu o depresie. IPJ Olt a declanșat o amplă operațiune de căutare în zonă, participând polițiști, jandarmi, dar și voluntari.

Acesta este al treilea caz de dispariție anunțat în ultimele două zile la Olt. O femeie în vârstă de 26 ani a plecat de acasă și nu a mai dat niciun semn, apoi a anunțat că este în siguranță, în Anglia. Un bărbat de 58 ani figurează de asemenea în anunțurile cu persoane dispărute. 

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite