Tânără din Olt, dispărută în drum spre notarul de la oraș. Ultima dată, Alina a vorbit la telefon cu mama sa

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 26 ani, dintr-o localitate din Olt, a dispărut marți, 4 octombrie 2022. Mama tinerei este cea care a anunțat poliția.

Mama Alinei Ciulu este cea care a anunțat dispariția FOTO IPJ Olt
Mama Alinei Ciulu este cea care a anunțat dispariția FOTO IPJ Olt

Femeia dispărută locuia în comuna Văleni, județul Olt. Ar fi fost ultima dată văzută marți, 4 octombrie 2022, în drum spre microbuz. Avea în intenție să ajungă în Slatina, la un notar. În jurul orei 10,00, tânăra a vorbit la telefon cu mama sa, după care aceasta nu ar mai fi putut fi contactată.

„La data de 4 octombrie 2022, în jurul orei 21:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de o femeie, din comuna Văleni, cu privire la faptul că, la data de 4 octombrie a.c., fiica sa, CIULU ALINA CONSTANTINA, în vârstă de 26 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,65 metri, greutate - aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, față ovală, constituție medie, fără semne particulare.

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu o geacă de culoare albastră, blugi de culoare albastră, iar în picioare purta adidași de culoare albă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112” este anunțul Poliției Olt.

Femeia este căsătorită și are un copil în vârstă de 8 ani, care a rămas acasă cu tatăl. Conform surselor „Adevărul”, femeia și soțul său au lucrat mai mulți ani în străinătate, cu banii câștigați construindu-și în Văleni o locuință. Între soți nu ar fi avut loc niciun conflict, conform primelor date.

Ultima persoană cu care tânăra a vorbit a fost, însă, mama sa, dar nici acesteia nu i-ar fi spus că ar avea în intenție să plece de acasă. Alina nu a mai putut fi contactată la telefon încă din cursul zilei de marți, 4 octombrie 2022.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite