Dispariția unui bărbat din Olt, anunțată după cinci luni. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea acestuia

0
0

Un bărbat pe care membrii familiei l-au văzut ultima dată în primăvara acestui an a fost dat în urmărire în luna octombrie. Fiica bărbatului a anunțat dispariția după mai bine de cinci luni.

Bărbatul ar fi fost văzut ultima dată în localitatea de domiciliu în luna aprilie Sursa FOTO IPJ Olt
Bărbatul ar fi fost văzut ultima dată în localitatea de domiciliu în luna aprilie Sursa FOTO IPJ Olt

Bărbatul dispărut din Olt are 58 ani și a fost văzut ultima dată în comuna olteană Mihăești cu cinci luni în urmă. Acesta locuia singur, iar fiica sa, care locuiește, în fapt, în aceeași localitate, l-a văzut pentru ultima dată în primăvară. Ulterior, când i-ar mai fi întrebat pe vecinii tatălui său dacă știu ceva de bărbat (femeia nu avea o relație strânsă cu tatăl său), aceștia i-ar fi spus că a plecat să lucreze în București. Pentru că nu a primit nicio veste de la el, fiica s-a hotărât să anunțe, după cinci luni, dispariția. 

„La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dănesa au fost sesizați de o tânără, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, din luna aprilie a anului curent, nu l-a mai văzut pe tatăl său, STOICA PETRIȘOR, în vârstă de 58 de ani, și nu mai știe nimic de acesta. Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,65 metri, greutate 60 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, fața ovală, constituție medie, fără semne particulare. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul plecării”, a anunțat Poliția Olt.

Polițiștii solicită celor care pot furniza informații despre bărbat pentru găsirea acestuia să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Cazul de dispariție este al doilea mediatizat de Poliția Olt în această săptămână. O femeie de 26 ani a fost căutată zilele trecute, mama acesteia anunțând dispariția. În cele din urmă, s-a stabilit că aceasta a plecat de bunăvoie de la domiciliu, ajungând între timp în Anglia, de unde i-a asigurat pe polițiști că este în siguranță.   

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite