Un bebeluș și un bărbat au murit, iar o tânără a fost grav rănită, într-un accident în Copşa Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bebeluş de opt luni şi un bărbat de 29 de ani au murit, iar o tânără de 17 a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 14, la ieşirea din Copşa Mică spre Mediaş, potrivit Agerpres.

Mașina în care se aflau cei trei s-a răsturnat. FOTO ISU Sibiu
Mașina în care se aflau cei trei s-a răsturnat. FOTO ISU Sibiu

Maşina în care se aflau cei trei, condusă de bărbatul de 29 de ani, din Şeica Mare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers şi s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3, iar la faţa locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere şi două ambulanţe SAJ.

Copilul a murit

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au găsit două dintre cele trei victime - bebeluşul şi tânăra - încarcerate, iar o a treia, bărbatul, proiectată în afara autoturismului.

„S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani şi a bebeluşului în vârstă de opt luni. Bebeluşul era în stop cardio-respirator, astfel s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire, micuţul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat”, a precizat IPJ Sibiu.

Tânăra de 17 ani a fost extrasă din maşină conştientă, dar cu multiple traumatisme și a fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu.

Bărbatul n-a răspuns manevrelor de resuscitare

Șoferul a murit.

„Bărbatul în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara maşinii, se afla şi el în stop cardio respirator. În urma manevrelor de resuscitare, acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat", precizează reprezentanţii ISU Sibiu.

Amintim că, în urmă cu doar o zi, un grav accident a avut loc în județul Galați. Două persoane au murit, după ce un autoturism și un autocamion au luat foc în urma unui accident produs marți, 30 ianuarie 2024, pe DN24, în localitatea Berheci., 

Luni, un șofer în vârstă de 74 ani, din județul Bacău, a provocat un accident rutier grav pe un drum din Olt. Un tânăr de 22 ani a murit după ce mașina sa a izbit un element de construcție din beton.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite