Familiile celor doi studenţi morţi în accidentul de la 2 Mai refuză medierea cu familia lui Vlad Pascu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii tinerilor ucişi în accidentul din localitatea 2 Mai au refuzat medierea propusă de familia familia Pascu. Tatăl studentului care a murit în accident a declarat că îşi doreşte pedeapsa maximă pentru autorul accidentului. 

Vlad Pascu a ucis doi tineri în accientul produs în localitatea 2 Mai FOTO Inquam Photos
Vlad Pascu a ucis doi tineri în accientul produs în localitatea 2 Mai FOTO Inquam Photos

Familia lui Vlad Pascu, cel care a ucis doi tineri într-un accident produs în localitatea 2 Mai, fiind sub influența drogurilor, a propus o întâlnire de mediere marți după-amiază.

Familiile victimelor au refuzat însă orice mediere şi au anunţat că viaţa copiilor nu poate fi cumpărată cu banii familiei Pascu, potrivit Antena 3.

Adrian Cuculis, avocatul familiilor celor doi tineri ucişi, a declarat că această întâlnire este o încercare „josnică" a familiei Pascu de a încerca o reducere a unei posibile pedepse pe care Vlad Pascu ar urma să o primească. 

„Au vrut o mediere. Este normal în proces. Ei oferă o sumă de bani, dar noi deja am refuzat. Nu se va duce nimeni. 100% am refuzat. Nu există aşa ceva. Nu trebuie să ne plătească copiii. Noi vrem pedeapsa maximă pentru ei”, a declarat, potrivit sursei citate, tatăl uneia dintre victime. 

Şi tatăl tinerei ucise în accidentul provocat de Vlas Pascu exclude ideea de a primi bani. „Aşa ceva nu se va întâmpla niciodată. Eu nu cumpăr sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi. Acest ajutor între ghilimele, financiar, vine mult prea târziu. Nu ne-a întrebat nimeni şi oricum nu aveam nevoie, ţin să subliniez, dar măcar ca gest omenesc să ne fi întrebat cineva când am avut copiii la capelă. Vor mediere, adică să mai scadă din sentinţă, să ce? Eu nu vând sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi”; a declarat tatăl fetei ucise în accident. 

Mai mult, tatăl fetei susţine că îi va chema în instanţă şi va face demersuri împotriva tuturor poliţiştilor care l-au lăsat pe Pascu liber înainte de producerea accidentului.

„Mare atenţie şi pentru domnii, doamnele din magistratură de la Mangalia! Să nu încerce să facă cineva ceva, vreo nefăcută. Sunt cu ochii pe ei. Poliţia Română, care a fost atunci de l-au dat deoparte să nu păţească Vlad Pascu ceva, poliţiştii de la Rutieră, eu îi voi chema în instanţă şi pe dumnealor. Sunt la fel de vinovaţi ca şi Vlad Pascu, doar că nu au fost fizic la volanul maşinii", a declarat Cătălin Ştefan Dragomir.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite