Momentul șocant în care un taxi spulberă o mamă cu doi copii pe o trecere de pietoni din Buzău | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini șocante cu o mamă și doi copii spulberați de o mașină au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în apropierea unei treceri de pietoni din Buzău.

Pe imagini se vede cum femeia de 27 de ani, care avea un copil de mână și pe celălalt în brațe, este aproape de mijlocul trecerii. Un taxi care se apropia cu viteză i-a lovit în plin pe cei trei.

Șoferul care i-a lovit pe cei trei este anchetat de poliție
Șoferul care i-a lovit pe cei trei este anchetat de poliție FOTO Iulian Bunilă Adevărul

Potrivit IPJ Buzău, autoturismul condus pe Bulevardul Stadionului dinspre strada Simila către Parcul Crâng, de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Buzău, a surprins și a accidentat trei pietoni, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

Persoanele rănite, o femeie de 27 de ani și doi minori de 6 ani, respectiv 8 luni, au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

În urma evenimentului rutier, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1, și o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului și feței. Toți pacienții sunt stabili hemodinamic și respirator, conștienți, cooperanți, în curs de investigații.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite