Un șofer de 74 ani a provocat un accident grav în Olt. Un tânăr de 22 ani a murit VIDEO

0
Publicat:

Un șofer în vârstă de 74 ani, din județul Bacău, a provocat un accident rutier grav pe un drum din Olt. Un tânăr de 22 ani a decedat, mașina sa izbind un element de construcție din beton.

Accidentul s-ar fi produs din vina șoferului vârstnic. Acesta a ieșit din zona unei benzinării, pe DN 65, fără să se asigure, și a încercat să vireze la stânga, iar un alt șofer care circula regulamentar nu a mai putut să evite impactul. Mașina tânărului a ricoșat într-un cap de pod, iar șoferul, singur în mașină, a fost grav rănit.

„La data de 29 ianuarie 2024, în jurul orei 12,20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 - European 574, în afara orașului Balș, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău și un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, județul Olt”, au precizat reprezentanții Poliției Olt. 

Mașina condusă de tânăr a lovit un cap de pod FOTO: martor
Mașina condusă de tânăr a lovit un cap de pod FOTO: martor

Echipajele ajunse la fața locului au încercat să-i salveze tânărului viața, fiind chemat și un elicopter SMURD, însă manevrele de resuscitare, executate câteva zeci de minute, nu au avut rezultat.

În urma evenimentului rutier tânărul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, au mai precizat polițiștii.

Mașina condusă de tânăr a lovit un cap de pod FOTO: martor
Mașina condusă de tânăr a lovit un cap de pod FOTO: martor

Bărbatul de 74 de ani, care a scăpat fără răni, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu consumase băuturi alcoolice. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite