Trafic îngreunat pe Valea Oltului, timp de o oră şi jumătate, din cauza unui accident soldat cu trei victime FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier pe DN7 la Boiţa - Sibiu soldat cu trei victime Foto colaj ISU Sibiu
Accident rutier pe DN7 la Boiţa - Sibiu soldat cu trei victime Foto colaj ISU Sibiu

O coliziune între două maşini conduse de vâlceni a avut loc duminică dimineaţa, 12 iunie, pe DN 7 / E 81, la ieşire din localitatea Boiţa - Sibiu.

Două autoturisme care circulau din sensuri opuse, conduse de doi bărbaţi domiciliaţi în judeţul Vâlcea, unul în vârstă de 23 de ani şi cel de-al doilea în vârstă de 53 de ani, s-au ciocnit frontal la Boiţa.  

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit la faţa locului cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic şi o autospecială de stingere. 

Deşi au fost anunţate patru victime, doar trei persoane au avut nevoie în final de spitalizare. Una dintre ele, încarcerată, o femeie de 48 de ani, după scoaterea de către pompieri dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost transportată la spital cu traumatism de bazin. 

Alte două persoane, şoferul de 23 ani şi o tânără de 21 de ani au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu de către echipajele SMURD, având traumatisme minore.

Accident rutier pe DN7 la Boiţa - Sibiu soldat cu trei victime Foto ISU Sibiu

Accident rutier pe DN7 la Boiţa - Sibiu soldat cu trei victime Foto ISU Sibiu

După mai bine de o oră şi jumătate, în care s-a circultat pe un singur sens, alternativ, traficul rutier pe DN 7 / E 81, în zona Boiţa - Sibiu, a fost reluat pe ambele sensuri.

Vă mai recomandăm şi:

Calvarul de pe Valea Oltului şi Dealul Negru continuă. Cozile disperării s-au mutat din Vâlcea în Sibiu

România prin ochii portughezilor: „Să descoperim ţinutul lui Dracula, peisaje irepetabile şi castele medievale“

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite