Start pentru cea de-a şaptea ediţie a Feeric Fashion Days

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Feeric Fashion Days, cel mai important festival de modă din Balcani, porneşte în 17 iunie cea de-a şaptea ediţie. Timp de şase zile, designeri, fotografi, bloggeri şi ziarişti de modă din toate colţurile lumii vin la Sibiu pentru prezentări de modă inedite, desfăşurate în locaţii spectaculoase, în stilul deja consacrat, care a impus festivalul de la Sibiu pe scena internaţională a modei.

Punctul central al celei de-a şaptea ediţii rămâne pasarela suspendată din Piaţa Mică, pe care vor avea loc prezentările de modă în cele două seri de gală ale Festivalului. Pe aceeaşi scenă din Piaţa Mică, în 20 iunie, va concerta şi trupa Direcţia 5.

Faţă de ediţiile precedente, cea de-a şaptea ediţie a Feeric Fashion Days a dublat volumul prezentărilor de modă din festival. În fiecare zi, în Sibiu şi împrejurimile oraşului vor avea loc patru prezentări individuale, iar în fiecare seară, de la ora 23, în Hala Balanţa, „sediul central” al festivalului, după o nouă prezentare de modă individuală, seara se va încheia cu un afterparty.

Pentru ediţia de anul acesta şi-a anunţat participarea nume importante din industria mondială a modei. Vor sosi la Sibiu designeri celebri din străinătate, Charles & Ron, Yvette Haas, Filip Roth, Bojana Jevtic sau Evgheni Hudorojcov precum şi unii dintre cei mai renumiţi designeri români, Adina Buzatu, Iris Şerban, Cristian Samfira, Natalia Vasiliev, Bianca Popp sau Maria Simion. Colecţiile lor vor fi urmărite în festival de vicepreşedintele Alta Moda, unul dintre cele mai importante proiecte de modă din lume, Valeria Mangani, invitatul de marcă al acestei ediţii a Feeric Fashion Days.

De-a lungul ultimelor ediţii, festivalul de modă de la Sibiu a intrat în atenţia presei internaţionale de specialitate şi bloggerilor nelipsiţi de la marile prezentări de modă din lume. Myra Postolache, reprezentantul revistei Trend Prive va alege unul dintre designerii din festival pentru un editorial internaţional în revista ce apare în toate capitalele modei din lume. Fotografii Eduard Aninaru, Katya Tsyganova, Roxana Enache, Michelle Du Suan şi Ovidiu Oltean vor expune ultimele lor portofolii de fotografii de modă. Printre fotografiile expuse se vor regăsi imagini cu Mădălina Ghenea, Inna şi alte vedete din muzica şi moda internaţională. De asemenea, ei vor realiza la Sibiu editoriale fotografice pentru reviste de profil din întreaga lume.

Cea de-a şaptea ediţie a Feeric Fashion Days programează prezentări de modă în fântâna arteziană din Piaţa Mare, în Piaţa Huet, pe Pasajul Scărilor, în curtea Muzeului de Istorie, printre tarabele din Piaţa Cibin, în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, pe podul Regina Maria care traversează râul Cibin, în Muzeul Brukenthal, la monumentul Eroilor din Şelimbăr sau la Palatul Brukenthal din Avrig.

Vă mai recoamndăm: 

2.500 de artişti din 70 de ţări vin la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Între 6 şi 15 iunie, Sibiul se transformă într-o scenă uriaşă şi devine locul de întâlnire pentru artişti din toate colţurile lumii.

Peste 20.000 de bilete puse în vânzare pentru Festivalul Internaţional de Teatru. Andra, Viţa de Vie, Guess Who şi Grasu XXL vor concerta în Piaţa Mare

Pentru evenimentele din programul prezentat anul acesta la Sibiu organizatorii au pus în vânzare peste 20.000 de bilete. Preţul unui bilet variază între 10 şi 40 de lei, în funcţie de eveniment şi locul în sală.

Diary of Dreams si Crematory, noile confirmari ARTmania Festival 2014

Energia „Vampires’ Den” se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Diary of Dreams si Crematory. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite