Diary of Dreams si Crematory, noile confirmari ARTmania Festival 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Energia „Vampires’ Den” se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Diary of Dreams si Crematory. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel.

ARTmania Vampires’ Den se intinde pe o suprafata de peste 2.500 de metri patrati cu doua spatii indoor si unul outdoor. Povestea deschide porţile festivalului intr-un mod cu totul şi cu totul neaşteptat. De la dragoni la zei si de la monştri la zane, dincolo de superstitiile care invaluie controversatul subiect, cea de-a noua editie ARTmania Festival 2014 ne invita intr-o calatorie spre zonele crepusculare ale unui univers magic. Bine aţi venit in lumea duhurilor şi a vampirilor!

Dupa confirmarile Therion si Eluveitie, se anunta Diary of Dreams, un legendar proiect Darkwave dintr-o zona muzicala indragita in comunitatea ARTmania. Cu 13 albume de mare valoare produse in peste 20 de ani si prima pozitie ocupata in topurile genului, Diary of Dreams participa in premiera la ARTmania Festival in anul in care lanseaza si un nou album: “Elegies in Darkness”. Diary of Dreams va urca pe scena Vampires’ Den vineri noapte, 8 august 2014.

Tot din categoria greilor zonelor intunecate si de multa vreme asteptati la Sibiu, in acest an vom asculta Crematory, sambata, 9 august, in premiera la ARTmania Festival. Crematory este cea mai populara formaţie de gothic metal a Germaniei cu o cariera muzicala de peste 23 de ani. Nici un album Crematory nu se aseamana cu precendentul, iar noul material lansat in 2014, Antiserum, experimenteaza in zona de EBM/techno si completeaza sound-ul clasic al trupei. Pentru prima aparitie la ARTmania Festival ne asteptam sa ascultam un mix de piese vechi si noi.

Eluveitie si Diary of Dreams vor canta vineri, iar Crematory şi Therion vor urca pe scena Vampires’ Den sambata, in premiera absoluta pe scena festivalului.

Vampires’ Den, parte a celei de-a IX-a ediţii ARTmania Festival, ofera abonatilor proiecţii video si spatii de lectura, board games, tarot, make-up in spiritul evenimentului si tatuaje. In Vampires’ Den fiecare noapte se prelungeste cu un after-party monstruos. Intr-un spirit contemporan, Vampires’ Den detine o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilitaţile sanitare necesare. Spatiul este situat in Complexul Balanţa Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanţa de Piaţa Mare şi foarte aproape de gara, fiind dotat cu un sistem de ventilatie performant, zona fiind destinata in trecut productiei faimoaselor Cantare Balanta. 

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile exclusiv abonamente in retelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro, la sediul ARTmania din Bucuresti sau online pe shop.artmania.ro. Publicul de peste hotare isi poate achizitiona abonamente online pe shop.artmania.ro. Preturi in limita a 1.000 de abonamente pentru fiecare perioada de distributie: martie-aprilie: 125 lei; mai-iunie: 150 lei; iulie-august: 180 lei. In cazul epuizarii unei categorii, distribuitorii vor activa automat urmatoarea categorie de pret. Biletele speciale pentru evenimentele organizate in spatiile Muzeului National Brukenthal si Muzeului de Istorie vor fi disponibile in curand. In Piata Mare accesul va fi gratuit.

Vă mai recomandăm: 

25 de ore de teatru non-stop, pentru sibieni

În perioada 5-6 aprilie 2014 va avea loc la Sibiu a patra ediţie a maratonului „25 de ore de teatru non-stop”. Festivalul, organizat de Asociaţia Culturală BIS, s-a născut în primăvara anului 2011 din dorinţa de a celebra Ziua Mondială a Teatrului.

Cinci nominalizări la Gala UNITER 2014 pentru Teatrul Naţional din Sibiu

Uniunea Teatrală din România a anunţat lista nominalizărilor pentru ediţia din acest an a Galei Premiilor UNITER. Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu a fost nominalizat la cinci categorii.

3.000 de minute de teatru în martie, la Sibiu. Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la 34 de reprezentaţii dintre care 3 premiere

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă în luna martie 3005 minute de teatru, împărţite în nu mai puţin de 34 de reprezentaţii, ce vor avea loc în 4 spaţii de joc diferite.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite