2.500 de artişti din 70 de ţări vin la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 6 şi 15 iunie, Sibiul se transformă într-o scenă uriaşă şi devine locul de întâlnire pentru artişti din toate colţurile lumii.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu are loc între 6 şi 15 iunie 2014. Peste 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi zilnic la cele 381 de evenimente care au loc în 66 de locaţii diferite. La ediţia din acest an sunt aşteptaţi 2.500 de artişti şi invitaţi din 70 de ţări. Festivalul include spectacole de teatru, dans, muzică, circ, spectacole de teatru şi de lectură, lansări de carte, filme, expoziţii, platforma de arte vizuale, întâlnirea şcolilor şi academiilor de teatru, ateliere, conferinţe şi seminarii. Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă probabil cel mai complex festival anual din România, fiind recunoscut internaţional ca cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa ca amploare şi dimensiune, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa).

Accesul publicului la evenimentele programate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se face pe baza tichetelor emise la Agenţia Teatrală din Sibiu, bd. Nicolae Bălcescu nr. 17 (de luni până vineri între orele 11:00 şi 18:00, iar sâmbăta între orele 11:00 şi 15:00), precum şi online pe www.eventim.ro. Intrarea este liberă pentru evenimentele în aer liber, precum şi la evenimentele speciale (conferinţe speciale, spctacole-lectură şi film).

Accesul în spaţiile de joc acoperite va fi permis pe baza prezentării unui bilet valid, pentru o singură persoană, o singură dată. Biletul pe baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toata durata evenimentului. Nu se pot face rezervări de bilete pentru spectacolele din cadrul Festivalului, locul în sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpărarea biletului. 

Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu oferă reduceri la bilete pentru elevi, studenţi şi pensionari doar pe baza unui document justificativ ce trebuie prezentat la intrarea în sala de spectacol. Este interzisă folosirea telefoanelor mobile, a aparatelor foto, precum şi a celor de înregistrare video sau audio pe toată durata de desfăşurare a evenimentelor indoor.

Programul de spectacole al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu poate face obiectul unor modificări, iar varianta actualizată a programului este disponibilă pe www.sibfest.ro.

Vă mai recomandăm: 

Peste 20.000 de bilete puse în vânzare pentru Festivalul Internaţional de Teatru. Andra, Viţa de Vie, Guess Who şi Grasu XXL vor concerta în Piaţa Mare

Pentru evenimentele din programul prezentat anul acesta la Sibiu organizatorii au pus în vânzare peste 20.000 de bilete. Preţul unui bilet variază între 10 şi 40 de lei, în funcţie de eveniment şi locul în sală.

Diary of Dreams si Crematory, noile confirmari ARTmania Festival 2014

Energia „Vampires’ Den” se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Diary of Dreams si Crematory. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite