Peste 20.000 de bilete puse în vânzare pentru Festivalul Internaţional de Teatru. Andra, Viţa de Vie, Guess Who şi Grasu XXL vor concerta în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru evenimentele din programul prezentat anul acesta la Sibiu organizatorii au pus în vânzare peste 20.000 de bilete. Preţul unui bilet variază între 10 şi 40 de lei, în funcţie de eveniment şi locul în sală.

Cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va reuni timp de 10 zile, între 6 şi 15 iunie, participanţi din 70 de ţări, ce vor prezenta 350 de evenimente în 66 de spaţii de joc, aşteptând zilnic un public estimat la 62.000 de spectatori. 

Accesul publicului la evenimentele programate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se face pe baza tichetelor emise la Agenţia Teatrală din Sibiu, bd. Nicolae Bălcescu nr. 17 (de luni până vineri între orele 11:00 şi 18:00, iar sâmbăta între orele 11:00 şi 15:00), precum şi în reţeaua naţională a magazinelor Domo, Germanos, Orange şi Vodafone, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti sau online pe www.eventim.ro. Intrarea este liberă pentru evenimentele în aer liber, precum şi la evenimentele speciale (conferinţe speciale, spctacole-lectură şi film).

Nu se pot face rezervări de bilete pentru spectacolele din cadrul Festivalului, locul în sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpărarea biletului. 

Cât priveşte concertele din cadrul festivalului de la Sibiu, dacă în anii trecuţi pe scena din Piaţa Mare au urcat Loredana, Ştefan Bănică Junior sau Horia Brenciu anul acesta sibienii şi turiştii îi vor putea asculta pe Andra (6 iunie ora 21:30), Viţa de Vie (13 iunie ora 22:30), Guess Who şi Grasu XXL (14 iunie ora 22:30). 

Vă mai recomandăm: 

„Aşteptându-l pe Godot” revine pe scena de la Sibiu. Ce spectacole vedem în aprilie la Teatrul Naţional ”Radu Stanca”

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă duminică, 13 aprilie, ora 19:00, spectacolul „Aşteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett, în regia lui Silviu Purcărete.

Diary of Dreams si Crematory, noile confirmari ARTmania Festival 2014

Energia „Vampires’ Den” se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Diary of Dreams si Crematory. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite