Bărbatul din Mediaş care a ars în propria locuinţă a murit astăzi în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medieşeanul în vârstă de 68 de ani a ajuns ieri la spitalul din Sibiu în stare gravă, după ce garsoniera sa a fost cuprinsă de flăcări, a murit în această dimineaţă.

CITIŢI ŞI

Maşină incendiată pe o stradă din Sibiu

Trei accidente şi o maşină incendiată în câteva ore în municipiul Sibiu

Bărbatul avea arsuri de gradele III şi IV, pe faţă şi membre şi se afla sub supravegherea medicilor sibieni, pentru tratament de specialitate.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un sistem de încălzire sau de gătit, amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. Valoarea estimativă a bunurilor distruse este de 1500 lei.

"În ciuda eforturilor facute de medici, în cursul acestei zile, pacientul in varsta de 68 de ani, din Medias, ajuns în stare grava, cu  arsuri de gr.IV la nivelul membrelor inferioare si arsuri faciale de gr. II/III, a decedat. Pacientul a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta  in dimineata zilei de 24 februarie si s-a aflat sub tratament si supraveghere in cadrul Sectiei Chirurgie Plastică", a declarat Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite